За нас

Най-голямата и динамична компания за отдаване под наем на

Балканите (Румъния, България и Молдова )

 

 

TVH Group е водещ световен доставчик в продажбата на резервни части, наемане и продажба на работни платформи и мотокари. Централата е във Варегем, Белгия, от откъдето семейната компания се управлява повече от 50 години.

От 2018 г. дъщерната компания Матеко, част от групата TVH управлява всички дейности свързани с отдаване под наем и продажбата на техника.

Матеко е един от водещите доставчици на строително и индустриално оборудване под наем. Машинният парк наброява повече от 40 000 машини, разпределени в  над 160 локации в глобален мащаб – Европа, Южна Америка и Северна Америка.

С над 50-годишна история, Матеко се отличава с подход към клиентите, висококвалифициран персонал, най-модерен машинен парк, постоянен и безкомпромисен фокус бърху безопасността при работа.

Ние имаме една ясна цел: да предоставим на клиентите си съвременни, безопасни и ефективни решения, подходящи за изпълнение на техните проекти.

Опитът и възможностите ни не свършват до тук. Въз основа на нуждите на клиентите, ние предлагаме интегрирани решения, индивидуални насоки, оторизирани обучения за безопасност и услуги за ремонт и поддръжка.

Матеко навлиза на български пазар в края на 2019 година. С изцяло нов екип от професионалисти в сферата на продажбите и подръжката на предлаганото оборудване.

Разполагаме с работни платформи с работна височина от 6 до 58 метра, телескопични товарачи,мотокари, земекопна техника, мобилни компресори, генератори, осветителни кули и много други.

 

За да получите конкретна информация , моля посетете страниците ни с продукти на www.mateco.bg

 

 

Стратегия

 

Стремим се да предоставим цялостно решение за обслужване на нашите клиенти , като предпочитан доставчик , чрез иновации , отдаденост , професионално отношение и упорита работа. Цялостна, обща ангажираност, пълна подкрепа и приспособяване към непрестанната промяна на изискванията  на нашите клиенти са усилията, които полагаме , вярвайки  че ще постигнем 30%  пазарен дял във  всички наши секции .

 

 

Защо матеко България ?

 

Защото ние винаги сме там, където нашите заинтересовани страни (клиенти , доставчици, банки , сътрудници – реклама и списания , застрахователни и лизингови компании , акционери) очакват да се основаваме на нашата репутация и обещания . Изградили сме името си , в рамките на свят „ под наем“  и непрекъснато работим , както отгоре надолу , така и отдолу нагоре , за да увеличим ефективността  и да развием  общото ни бъдеще.

 

 

Изявление на главният изпълнителен директор :

 

„ Стараем се да създадем по-добро бъдеще за всички нас , използвайки старомодни  ценности на все по- взискателен глобален пазар. Дългосрочните устойчиви човешки добродетели, като истина и съпричастност са в основата нашата работа , далеч над ежедневните ни възможности и очевидно без пряка връзка с целите на нашата компания. Стремим се да създадем стабилна среда, в която всички наши заинтересовани  страни могат да усетят разликата и да се насладят на успяха ни. „

 Стефан Понеа – Основател и Главен изпълнителен директор

 

 

Наемайки от матеко България , Вие моментално получавате всички предимства за използването на първокласно оборудване , без отговорност за собствеността.

 

- Нашият парк от съвременно оборудване  за отдаване под наем  ,гарантира качество за превъзходни експлоатационни характеристики и ефективност за максимално спестяване на разходи. Независимо от създалата се ситуацията, можете да се свържете с нашият опитен екип от mateco. Разполагаме с висококвалифициран персонал със завидни/ несравними познания за продуктите ни, предоставящи също и  изключително обслужване на клиентите с най-висококачествения парк под наем.

 

- Целта ни е да се фокусираме върху Вашите нужди и изисквания. Постигаме тази цел , като Ви предоставяме максимално ниво на обслужване и отзивчивост  , както и от обслужването , надеждност и наличност.

 

-  Напълно сме отдадени на бизнеса с нашите клиенти и участваме изцяло във всеки един проект , който предприемаме заедно. Този ангажимент включва и поемане на отговорност към околната среда и поддържане на най- високо ниво на безопасни работни практики.

 

 

Матеко България защитава околната среда

 

- Селектираме  управлението на отпадъци - използвани батерии, масло, тонер касети в партньорство със специализирани компании за управлението на отпадъци.

- Всички наши фирмени коли бяха обновени и сега използваме двигатели от Евро 4 и нагоре , включително най-новите двигатели с емисии Евро 6.

- Инвестираме в най-новите информационни и инфраструктурни технологии , за да намалим въглеродният си отпечатък , тъй като се опитваме да отдадем и своя принос в съвременния свят.

- Документите ни се предлагат онлайн , като по този начин се стремим да избегнем количеството хартия , използвано в ежедневието ни.

- Целият ни автопарк в България е оборудван с най-модерните двигатели, които са с гарантиран нисък разход на гориво и най-малко вредни емисии.