Правила за работа на височина - ОБУЧАНИЕ на ОПЕРАТОРИ

Обучение оператори

Матеко България предоставя професионални консултации и най-сигурното оборудване, за да Ви помогне при работата на височина .

Работата на височина винаги трябва да се извършва по безопасен и планиран начин . Широката гама съоръжения, предлагани от mateco Ви дават възможност да изпълзване платформи за работа на височина за разнообразно приложение , за да бъде възможно бързото им и безопасно извършванеr.

Оператор обучение

Подходящото обучение по отношение на безопасността и защитата при работа е законно изискване за всеки работодател . Матеко България предлага широка гама курсове за обучение по безопасност, което гарантира, че служителите отговарят на законовите изисквания . Курсовете ни не само паказват най-безопасния начин за използване на съоръженията, но и как да подобрите поризводителността, избирайки подходящото оборудване за всяко приложение .

Познания

В края на курса служителите Ви ще :

  • осъзнаят важността на безопасността и защитата при работа
  • Знаят как да предотвратят и управляват злополука
  • ще осъзнаят важността на защитните средства
  • ще осъзнаят необходимостта от консултиране на наръчника за употреба
  • Ще могат да работят в условия на безопасност, правилно и прецизно използване на работната платформа, за провилно позициониране и успешно изпълнение на задачите, в затворени пространства, както и на открито.
Обучение оператори

Нашите обучителни курсове могат да бъдат направени на място или в нашия обучителен център. Нашите класни стаи са оборудвани с :

  • Климатик
  • Безплатен интернет и Wi-Fi достъп
  • Най-нова аудио-визуална технология (телевизор, проектор, съраунд система, камера за уеб конференции) с незабавен достъп в скайп, месинджър, YM

Също така в нашия сервизен център ще получите цялата необходима тренировъчна екипировка - от химикалка и тефтер до каска и жилетка. Съдържанието и стилът на всеки курс могат да бъдат пригодени според вашите нужди и употреба на оборудването. За повече подробности се обадете в нашия специализиран отдел за обучение на +359 886 988718

Обучение оператори